Nackspärr

Jag har nog fått årtiondets värsta nackspärr. Vet inte vad jag har gjort heller, spännande. Gör i vilket fall galet ont. Buhu.

Har suttit och skrivit på svenska repotaget idag och är nästan klar. Detta är rusktigt otippat eftersom det inte behöver vara klart förren nästa torsdag egentligen! Sedan kom jag fram till att jag inte kommer kunna eller ha lust att läsa 60 sidor i engelska boken varje dag i tio dagar så jag får se till att hitta en ny bok.

Nu ska jag göra korv med bröd och sätta mig framför tvn och titta på tod model innan jag måste rusa till träningen. Ikväll ska jag ev. på en speciell sak, kan dock inte säga vad än! Ni får hålla er tills imorgon, jag vill inte säga något innan det är helt hundra försår ni!

Take care ♥

Fråga: vad är "pingback" ?

My Day

Har inte blivit mycket bloggande idag alltså! Men det har sina förklaringar. Har suttit och skrivit på Svenska repotaget idag och kom precis in från en promenad med pappa, nu väntar någa styrkeövningar och sedan ska jag hoppa in i duschen och kila till Matilda!

Sen fick jag hem Oliver Twist som jag ska läsa på engelskan i skolan och skriva om sedan, detta ska vara klart torsdagen efter lovet och nu ser jag att boken är på 520 sidor! Spännande, nästan 60 sidor per dag, mjau!

Nytt macktippis ska ni dessutom få, vanlig macka med skivade äpplen på kan vara det godaste som finns, try it!

Stay tuned

6 dagar kvar

Bara 6 dagar kvar till den 14:e februari. Har fått så många erbjudanden nu att jag fått börja tacka nej, denna överskattade dag pågår ju tyvärrtyvärr inte för evigt. Skulle så himmla gärna vilja hinna med alla, men tyvärr inte iår.

Nej verkligen inte. Jag funderar på att kanske gå och köpa mig en lott på lördag, jag lär bli miljonär på loppet. För hur lyder ordspråket? Otur i kärlek, tur i spel. Jag måste helt enkelt bara vinna på lotten ♥.


Tittade nyss på The breakup, som var rätt värdelös faktiskt! Så ödsla inte eran tid med att se den!

Fick precis ett rykande färskt sms från simon, och hemsedal verkar vara rätt grymt! Mycket snö, goa människor och allt som behövs ! =)

TIme to say good night nu, ska bara kila upp och äta lite apelsin för guud vad gott det är! hugs- T
 


       

Härliga bilder tagna i sommras i varberg.

Söndag

Nu har simon åkt till Hemsedal och lämnat mig ensam kvar, elakt. Men vi får hoppas att han får en trevlig tid där och mycket spännande att blogga om! Filmen igår kicked ass, var jättebra och fin. Ska erkänna att den var lite sorglig med, jag och malin grät lite haha. Så om ni andra ser den och inte gråter så japp, vet ni ju att vi gjorde det iallefall. Hemresan blev också trevlig, men tänker inte berätta nått mer av vad som hände på den här...

Nu laddar jag upp för alla bra program på tv ikväll och har mjukstartat med att kolla på My Super Sweet SixteenMTV hela förmiddagen! Dessutom har jag hunnit övningsköra och gå ut på en långpromenad, gud vad mycket jag fått ut av dagen. WEY.

Shoot, nu börjar americas next top model igen, gotta go!

Hörs kanske senare, hugs - t

Hemsedal imorgon

Jodå, matchen gick bara bra. Spelade sil imorse och då vann vi mot Team Mean Machine, ganska enkelt, hampe, dima och jens vägde inte allt för tungt. eller jens gjorde, men på fel sätt. 

Sedan var det match med a-laget mot marstrand i div.2. Även denna match vanns, med 6-4. Spelade me lorden, hela matchen och fick stänka dit en kasse...

Imorgon bär det av till hemsedal! kommer bli grymt! nu ska jag packa..

pusspuss speciellt på dig tutt-thess.

Likheten är slående

  

Orlando?                                                        Simon?

  
Thess?                                                                 Ashley?

Later on

Helt insane hur länge jag har suttit vid datorn nu. Helt förtrollad av den. Nu är det bestämmt, jag och malin ska gå på bio ikväll,  The Curious Case of Benjamin Button blir det! Ser fram emot detta och nu ska jag kila upp och lägga fram kläder, undra vilka det blir! Om ni har tur kommer det kanske en bild senare och självklart ska ni få veta hur filmen var.

Nej nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, kan inte sitta still längre, är galet stel i hela överkroppen från fysen igår och min nacke är inte att leka med. Osis att vi fick platserna längst fram i salongen, skön nacke jag kommer ha imorgon. Men vem bryr sig? Live your life!

Kiss and Hug - T

Har inte kunnat få någon rapportering från simons match tyvärr, så ni får stilla nyfikenheten tills han kommer hem! =)

två thess i kungsbacka?

Simon verkar ha någon mer thess-vänn, vore spännande att se vem det är =P

Hursomhelst så kommer här en major uppdatering om kungsbackavistelsen! Körningen gick mycket bra och jag hittade även en del grejjor, en jacka, en tröja, en väst, två armband och en väska blev det så nu känns att lungt och bra =)

Om jag hade varit en riktig superbloggare så hade jag lagt ut bilder på det, men eftersom jag inte är det kommer det inga bilder =) Ni får helt enkelt hoppas att ni ser mig när jag springer runt i mina nya kläder och väskor!

best luckywishes - T




Plus en fin bild från igår!

THESS

Alla som vill se thess (med sjuukt stora bröst) kan åka till kungsbacka nu! Hon kommer vara där i ca 2 timmar, så skynda er!

070209

Gårkvällen blev mycket lyckad, god mat och sedan spelade vi charader, verkligen hur kul som helst !

Nu ska jag övingsköra till kungsbacka och kolla lite i affären när jag ändå är det, gud så tjäckt. Får hoppas att jag hittar något fint.

Lycka till på matcherna med Simon!

Kiss - T

hello lovers

Tjenixen, ska ner och spela sil nu 2 matcher, ska möta jens i en av dom och han kommer inte få det kul. Sedan ska jag hem och äta för att sedan bege mig till Hall Of Flame och spela match med a-laget mot marstrand, sedan ska jag packa! Åker till hemsedal imorgon, sjuuukt kuul! måste sticka nu!

puss and wish me luck!

toppenkväll

Det utlovas en toppenkväll med grabbarna, malin och god mat! Ska duscha och byta om och så kommer killarna föbi så ska vi ner till ICA och köpa mat, undra vad det blir =) Vi ska alltså tillaga maten själva, inget bortagjord pizza här inte =)

Åh, jag tuggade just på ett av mina egna hårstrån när jag åt en ciabatta med rostbiff, den la sig liksom på mackan när jag skakade på håret, eller nått. Hårstrået är hur som helst bort.  Gott.

Wey, nu måste jag ju dra! Hörs sedan!

Pussi - t


GRYMMASTE BLOGGEN

http://betoongen.blogg.se är nog snäppet vassare än oss, dock borde vi ligga top 2 på blogglistan, men betoongen brde vara etta, speciellt efter hackes uppoffrande film naken idag!

Kolla!!!!

http://betoongen.blogg.se

MILSTOLPE






Jäklar, ta er en titt längst ner på listan över mest besökta! Det går riktigt rba för bloggen nu =D Är verkligen hur kul som helst och jag vet inte vart jag ska ta vägen =D Nummer 20 okej, men det är helt sjuuukt. Nu måste jag iväg och fira! =D WiiiooOOWioooo


PUSS!!!
 - T

Grattis

Tävlingen "sämsta bloggaren på simonochthess.blogg.se"  har avgjorts, grattis Simon Säre till vinsten.

/webmaster simonochthess.blogg.se

090205

Hade två lektioner idag! Slutade 10.05 och sedan tittade jag, A och L förbi på kondiset i mölnlycke och köpte semla, mycket gott var det kan jag lova, dessutom fick jag lite av L:s grädde så min semla var extra god med extra mycket grädde, det du! Nu undrar ni kanske varför det inte har blivivt något bloggande innan idag då? Svar, för så fort jag kom hem gjorde jag varm oboy, tog mitt täcke och gick och la mig i soffan framför tvn! Jättejätteskönt var det, var bara en som saknades...

Nu sitter jag vid datorn och tar igen gammla The Hills avsnitt som jag har missat ! =) Dessutom måste jag gå å ta något att äta och sedan byta om och springa till bussen. Ska träffa Karin för att gå och gymma och lira lite innebandy på Astra! Fortsättning följer om detta.
Sedan måste jag plugga spanskaglosor med, totaly fun. Hörs kanske sedan lovelyies!

Toodles - t


Onsdag

Har varit i skolan 2 lektioner, sedan blev det hockey och nu har jag sett både nya gossip girl och 90210, hann inte se gossip igår för jag tränade hela kvällen. Nu Bloggar jag igen. 

Det känns som att bloggen legat nere lite, men det är nu inför sportlovet, mycket händer, men vi kommer tillbaka på riktigt efter sportlovet. Vi kommer även blogga innan och under lovet, men drar igång på riktigt igen efter.

Stay tuned!

HOCKEY

Hockey imorgon (ONSDAG) klockan 1 på heden!

Förresten!

För alla nyfikna läsare så kan jag berätta att det gick mycket bra i Vestervik i helgen! Vi vann och gick därför vidare till Innebandyfesten i Hudiksvall någon gång i Mars!  =D Tummen upp på det! Välidgt trevlig helg för övrigt, har aldrig ätit så mycket thaimat och godis som jag gjorde. Gott!

Hejs - t


Long time no see

Bloggen har helt klart legat nere ett tag. Men det betyder inte att den är på G snart igen! Alla stora bloggare behöver en liten paus ibland. Fråga Blondin-Bella. Hursomhelst så kom jag nyss hem från träningen och laddar för nästa träning imon kl.08.00. Sedan är det ju TOPMATCH imon med! Helt seriöst, det största som händer daminnebandy i göteborg, Superderbyt av dom alla! PIXBO WALLENSTAM IBF vs. FBC CHALLENGERS kl 20.00 i WALLENSTAMHALLEN
jag råder er att se denna matchen =) !!! (Kontakta t så kanske ni har turen att få fribiljetter)

Hm sitter och funderar på hur gott det hade varit med macka, däför ska jag nu ge er bästa macktippset! Ta en grov macka, jättegrov typ Kornells( eller vad det heter) smöra den med bregott, lägg på en skiva grevéost och skiva lite avocado och lägg på! Blir verkligen huuuuuuuuur gott som helst! Helt seriöst =D Om ni är missnöjda får ni pengarna tillbaka, eller nått =)

Nu ska jag ladda upp inför mitt Matte-marathon jag ska ha inatt. Har prov imorgon och har inte pluggat i närheten av vad jag borde, så ska sitta uppe hela natten planerar jag. Funderar på att baka nått att ha att knapra på! Eller så tar jag mina goda avocadomackor vettja! =)

Toodles and hugs- tess

RSS 2.0