Hälvette!

HELT JÄVLA SLUT EFTER HOCKEYN! GODNATT!

-S

Direktrapportering från randomställe!

Är påväg till västervik, hoppas att vi snart är framme. Första matchen spelas imorgon. När vi stannade innan snöade det! Har dock ingen som helst aning om vart vi är. Sitter och jäser av alla never stop jag precis åt och sovia ligger och sover sover med öppna ögon bredvid mig, läbbigt!
 
Hoppas ni alla får en trevlig fredag alla! Själv ska jag pumpa upp en luftmadrass på ett hårt skolgolv tur att jag har en elpump iallefall!

Mer uppdatering kommer

Hugs -t


Publicerat 17;56 fredag 30 januari

Au revoir

Nämen titta, superbloggarn han blogga igen =) Det blev tunnbrödsmackor och youghurt till matsäck, yum-O! Halvsynd att man åker iväg idag, hade varit så mysigt att åka hockey med simon och co. men det får vi ta en annan gång. Jag måste också bara säga att spanska-filmen igår var heeelt verdelös, sög den största *cencur* som finns antagligen. Åh, nu ringde mamma och sa att hon kör mig till Mölnlycke! Väärt =D
 Då kan jag bege mig tillbaka till tvn å kolla på Rachel Ray eller nått istället för att traska till bussen om 40min. Borde dock göra matte, men fyfan vad jag inte vill det. Vi får se.

Hörs kanske inte innan jag åker babes! Kiss - t

Idag, igår?

Idag ska jag snart kila in till heden och spela hockey, men det blir nog bandy, då man inte får ha puck! Alla som vill är välkomna. Nu är vi Dima, Peter, Sia, Nääs, Hampe men det kanske blir fler. Ju fler desto roligare har jag hört!

Igår var jag i stan lite med Fredrik, Oliver och Anton, sedan drog jag anton och fredrik på spanskafilm men spanskan. Det var väl inte den bästa filmen man sett, filmen var ganska sjuk, menmen. Nu ska jag ner och packa ihop hockegrejorna sedan blir det till att spruta snö.

Pusspussspusspussspussss -S

onsdags igen

Jättemysig dag, så jag skriver om den igen. Efter skolan gick jag malin och anna och fikade i mölnlycke. Jag och anna åt semlor och malin åt en stenhård kanelbulle. Men semlorna var supergoda. Men anna hade vissa svårigheter att äta, men det gick tillslut. Sedan tog vi bussen hem och satte oss där nere, men karma ville annat så vi blev uppflyttade. 

-S

Too cool for school

Ingen skola idag heller! Gud så bra! Vaknade nyss och ätit frukost till top model Australia. Nu är det dags att packa, vi ska spela DJSM steg 2 i Västervik! Har en 5 timmar lång bussresa framflr oss, det blir väll mysigt! Nej nu måste jag hitta nått att packa i och sedan ska jag kila ner till ICA å köpa mat att ha med mig, får se vad det blir!

Hinner kanske blogga en gång till innan jag åker när jag varit och handlat, ni kan ju alltid hoppas! =)

Kiss and Hug - T

Onsdag 28 januari

Vi hade en enorm håltimma och gick hem till sten och spelade tv-spel. jag och sofia förlorade efter sudden death mot oskar och anna, som gjorde ett riktigt skitmål i 4:e perioden. Därefter blev det mario kart, och med odds över 1000 går jag upp och vinner! helt oväntat! Sten har bild, men de kommer imorgon,

-S

God morgon!

Så skönt att vara ledig, men ska kila in till stan snart...
Ska blogga sedan när jag kommer hem om gårdagen. Sjukt mysig dag! 

-S

förlåt

jag har inte bloggat på sistonde. har hänt en del, ska berätta allt när jag hinner blogga ! Snart !

XOXO - S

Hollywood report

Heeelt seriöst. Har ni hört det senaste? The Hills stjärnorna Heidi Montag och Spencer Pratt har gift sig. Satan vad synd! I länken kan ni läsa allt ni behöver veta om vigseln.

http://www.usmagazine.com/news/heidi-montag-and-spencer-pratt-elope-in-mexico


Dessutom verkar det vara trubbeldubbel mellan Audrina och Justin Bobby, oväntat! Stackarn går ut med att nu är det defenitivt slut. Hollywood kommer inte bli sig likt! Tur för oss att LC fortfarande är på topp och leverarar saftiga händelser hela tiden iallefall!

Har ni lov eller?

För det har vi, kind of iallafall! Nästa gång det är skola är tisdag, känns helt grymmt. Känns oerhört kul att det var så många som kom med önskemål om vad ni vill läsa om! Detta ska ni inom kort få stilla eran hunger efter skaller med =)
Hinner dock inte nu för ska byta om och åka till träningen som börjar snart! Men ni kan räkna med att vi hörs ikväll, jag har ju hela natten på mig.

skön bild förresten

 


Oops, träningen vörjar om 25 min. Gotta go. Kisses

Vägen till erat hjärta

       

har hört att det är bilder

Frågan är er

Det börjar gå lite segt i bloggen alltså, och S har blivit rätt värdelös på att blogga om allt kul som händer. Därför kära bloggare, ska ni nu får skriva lite om vad ni vill läsa om! =D Hur kul låter inte det? Skriv på allt ni undrar om och vad ni vill att vi ska blogga om, mode, mat, kattleksaker, bra hostmedicin, curling, läget i Gaza, kändisar eller vad ni nu är nyfikna på!! Väntar spännt på era frågor lovelyies!!

/ S&T

bilderna ni har väntat på

                         




Från Hard Rock i fredags, mumsiga bilder detta!


fortfarande måndagskväll, bara lite senare

Undras var Simon har tagit vägen? Han har nog gått och lagt sig, gubben =) Just det ja! Han börjar ju 8 imorgon och jag har sovmorgon till halv tio! VÄRT. Nu ska jag Selin och Alö ha msn-möte och fixa de sista inför våran idrottslektion som vi ska ha för klassen imorgon. Det luktar höga betyf damer och herrar, håll i hatten.

-T

måndag kväll

Sitter och kollar på Dalen - Umeå på tv4sport nu. Tandläkaren gick finfint, hade borstat tänderna i bokstavlgt talat tjugo minuter innan jag åkte, och hon sa att det var fint så det var ju jättebra! Hoppas ni inte missar programmet om trä-mannen, för det gör jag. Å glöm inte lyssna på Westlifelåten jag tippsade om förresten!

Åter till matchen - t


god eftermiddag

Thess är hos tandläkaren nu och jag ska kila och träna... Flatåsskolan, kanonkul! :S

men bloggar när jag kommer hem, ha det underbart! 
-S

Vart tog Westlife vägen?

Grymaste låten, Don't say it's to late - Westlife. Riktigt bra faktiskt! Nu ska jag kila iväg till tåget, ska till tandläkaren. Jag tar med mig laptopen så kanske jag kan blogga live från tandläkarstolen, det hade väll varit roligt!?!

Pyss - t

Skolan bra men sova bäst

Slutade kvart i 11 idag, känns mycket bra. Sedan dess har jag sovit framför tv:n och nu sitter jag och kollar runt på facebook, antagligen bästa sidan som finns efter bloggen. Nu ska jag ringa runt och boka lokal, får se hur det går! Dessutom kan jag tippsa er om att titta på kanal 5 idag vid 8, 9-tiden någon gång för då ska det tydligen komma ett progam om en kille som är ett träd. Det är sant, titta själva. Eller så kollar ni på något vettigt som SSL på tv4sport klockan 19.00, välj själv!

Puss - tess

Namnsdag

Vill bara passa på att gratta Annamarias mamma, Bodil grattis på namnsdagen!
Grattis Bodil!

Måndag 26 januari

hejsan alla readers! (L) Idag har varit en superskön dag. Vi hade 2 lektioner i skolan, vissa bara 1 t.om. Galet skönt, sedan blev det 11.04 tåget mot Göteborg. Suupersköönt att åka tåg! Värt! Sedan myste jag och Lord i stan. Sååå myysigt. Gick och köpte semlor på Dahls Bakeshop (Grymt trevligt fik i arkaden). Sedan blev det gamla goda 91an hem. Semlorna var förresten mega goda, kanske ska köpa några imorgon också...
Nu ska jag lägga mig i sängen med mitt tecke och kolla på någon bra film.
Pussar och sköt om er! 

-S

ANNA! :S

När man har en blogg kan man ju skriva lite vad man vill. Och nu ska jag klaga.
Anna Alö, har snott min ipod och haft den en vecka. Sjuukt dålig stil! borde gå och polisanmäla det. 
så anna du vet vad du ska göra imorgon i skolan!

(TT)

taget från www.hortochsett.se/senastenytt/bloggvarlden/html

"Hört och Sett kan ikväll skriva om det allra hetaste skvallret innom bloggvärlden! Det är de två ökända bloggarna Simon och Thess, kända under Simonochthess.blogg.se, som inte tycks komma överens om allt! Ju roligare för oss! Det verkar gälla en kille som för oss är okänd, kommer vi snart att få se honom sida vid sida med T på röda mattan på nästa blogg awards? Enligt expressen.se har T inte förnekat sina kännslor så detta är mycket möjligt, vi får se! Vi fortsätter att hålla utkik på deras blogg efter att S ska försäga sig om vem som ligger honom nära hjärtat, vi har fått in tipps, så S borde vara på sin vakt! Tänk er om vi får se våra älskade bloggare med varsin snygging på nästa gala! How cute! (TT)"

/ Hört och Setts representant på simonochthess.blogg.se


Fashion week, Sthlm

Från stockholm fashion week, just for you guys! 



Såå sööta!

Älskade hässelby vänner, såå söta! (L)



Baxerboy VS Cops

Vill även passa på att göra lite reklam för denna extremt underbara filmen...  



LÖGN PÅ VÅRAN BLOGG!!! :S

Elgens (TT) brutala påhopp stämmer såklart inte, she's in love with linus och tycker även att mojje är attraktiv!

och LS? LS är lillsofia och har inget med mig att göra, TT!

Bekännelse!!!

Simon "LS" Säre har nu bekännt att han är avsvarig för alla inlägg signerar med någon form utan tess/elgen/thess/theresede första två dagarna fram till inlägget som heter "Tack Max för loggan, ska fixa allt senare när vi vet hur man gör :) "

Skönt att detta var ur världen. Jag vill också ge SImon en klapp på axeln för att han vågade gå ut och erkänna detta, speciellt när våran blogg är så stor så vet man inte vad media kommer att koka ihop om detta på morgondagens löpsedlar! Förvånar mig inte om vi får se något av följande:


"Sverige-kända bloggare går isär"


"En fejk, En blogg, En lögn, två bloggare"


"Bloggen som hade en annan baksida"



can't wait, och alla där ute, ta det lugnt detta är inte slutet för bloggen =)

Toodles - tess


Janet - Let go

MUSIK TIPS! FÖR ALLA SERIÖSA BLOGGARE 



Tjaba! / Buna!

Det har kommit till våran känno att vi nu har fått våra första Rumänska läsare! Detta är till er =) !

Salut tuturor cititorilor noştri sârbă, ce distractie pe care le-aţi găsit aici! Continuaţi lectură, vom începe blog, astfel încât să puteţi citi despre tot ce se întâmplă în plina de viata noastra! Păstraţi-l duc =)

Aveţi grijă, kiss kiss - T

Så mycket ord, så lite tid

Ja, från djupet av mitt hjärta ber jag om förlåtelse. Detta är verkligen inte okej. Men har haft rätt fullt upp i helgen och inte varit hemma så mycket och därmed inte kunnat blogga =(
Hursomhelst,

I fredags på hard rock så var det grymt! Jag, malin och josefin åt god mat, pratade och flörtade med personalen, så det ska vara! Sedan smög vi omkring där inne och spanade på att 25 + are som stod och försökte ragga på varandra och stod och gungande på något konstigt sätt, någon sorts dans kan jag tänka mig! hur kul som helst!

Igår var jag och pappa på Förlunda-HV 71, jättekul det med! Dessutom hann jag springa till stan och köpa skor och två ringar innan matchen. På kvällen var jag i Mölnlycke och hade jättetrevligt med! Lyckad helg med andra ord ! =)

Seriösaste inlägget i bloggens historia, haha

Kiss and Hug - tessi

Ursäkta Oss

Dåligt!
Riktigt jävla dåligt!

Vi har inte bloggat på typ 2-3 dagar, det är förjävligt. Är ledsen alla läsare, allt är vårat fel. 

Finns mycket att blogga om nu. 

Men gör det senare. 

Puss

JAAA

BLONDINBELLA ÄR UTE UR LET'S DANCE

- Let's dance reportern!

Hard Rock baby!

Ikväll har jag faktiskt blivit bjuden på restaurang! Därför ska jag nu kila upp och göra mig iordning för Hard Rock Cafe! Ser fram emot det och jag har fastat hela dagen eftersom det inte är jag som betalar maten! Om ni har tur kommer det upp ett kort här i våran fina blogg från kvällen! Simon har även han fantastiska planer för kvällen, hoppas de blir trevligt för honom med! Jag är rätt säker på att min kommer bli grym!

Ha en trevlig fredagskväll allihopa! =)

Kiss and hugg - Tess

Fler intriger - Nöjet är mitt

Jag har nöjet att kunna ge er det allra hetaste gossipet från NVNV2a på hulebäcksgymnasiet, tror inte att någon annan har kunnat rapportera om det. Håll i er, Idag utbröt det ungefär catfight i kemiklassrummet. Det fajten var om var:

"Stora A är reccesivt och lilla a är dominant, men inte i denna uppgiften" den andre svarar "Du har fel"

Så började det, orkar inte ens skriva resten men det var mycket till. Men jag kan lova att det utbyttes bitchiga blickar, hårda ord, tykna kommentarer och himmlanden med ögonen(supersöta tjejer, men seriöst?!). Jag skojar inte, det var tjafs på HÖG nivå. helt sjukt. Jag och anna lämnade klassrummet i total förvirring, hörde vi rätt? Fjantar dom sig om detta på riktigt? Bara hör vad det handlade om, jag ville dö för att jag trodde det var ett skämt men det var det inte. Detta är natur, tror ni man ångrar sig ibland? Japp det gör man.

-Toodles T

Blodkrona i NV-korridoren, NU!!

Nu är det blodkrona-cup i NVkorridoren, så alla modiga bege er hit med en gång!

Vi ses -T

update

Nu har jag sovit i två timmar till, VÄRT. Snart innebandyträning så ska kila till mölnlycke nu, VÄRT att få skjuts! Om ni vill se simon springa coopertest ska ni bege er till Mastetjärn imorgon vid 2-tiden! Så får vi se om man fegar ur imorgon igen, kan inte berga mig...

- T

beviset

För alla er som tvivlar på att Tess var väldigt bra på hockeyn finns bildbevis. Vill inte skryta men fick till ett någolunda bra skott faktiskt, fick upp den några meter, kika in själv! (Den oranga bollen ska ni kolla efter, sitter ungefär en halvmeter ifrån att åka utanför nätet och döda en gammal cyklist på andra sidan gatan)


Intriger

Selin säger (17:14):
 näe simon det väntar stryk för dig! "gått och blivit kär i p" 

Stackars Simon.....

Nyhet i bloggen!

Som ni kanske märker så kan ni numera även läsa allt det nyaste om Gossip Girl och 90210 på bloggen! Nu är detta med andra ord enda internetsidan ni någonsin kommer behöva besöka! Allt för er babes.

Oj vad mycket man kan missa över en sovstund

OjojOJ. Jag låg och sov i två timmar(Sofia "ragatan" "markattan" ringde mig i ett SOS fall och väckte mig) efter skolan och vad ser jag när jag loggar in? En blogg FULL av intriger och härligheter! Vad roligt! Nu kommer vi dra fler och fler läsare och det är ju alltid bra.

Vi har tydligen fått reda på en till förälskelse här på bloggen, inte bara jag som blir utpekad! MYSIGT!

Funderar på att återvända till sängen och slå på The hills, var tråkigt mysigt att ligga där i sängen! Simon har ju redan bloggat om allt viktigt som hände i skolan idag så jag behöver ju inte göra det! Lucky me.

Måste bara varna er också! Ni vet sådana där nudlar som ligger i små paket som är möörkgröna, ljusgröna, oranga osv. jag åt en sådan när jag kom hem, för första gången på ungefär 5 år och tänkte mig att det skulle vara supergott! Det var det värsta jag har ätit på hela veckan ungefär, inte gott alls. Ät inte dom. Ta en tomat eller avocado istället vettja.

So long bitches

-T

Music!

Okay, so we like usually never blog in English but now is the second time we blog in English. We’ve been listening to this AMAZING band nonstop. They’re called Bloc Party and their song called Signs. They are just so incredibly good (and totally cute!). I’ve been playing their songs on repeat for the past few weeks. You all need to listen to them too. You can find Bloc Party’s song Signs on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=mJ4Z8HvtSh8. Become a fan and start listening. Trust me, you’ll love it!

Annas tröja

Om någon såg Anna Alös tröja idag så var den mycket snyggare med raka armar, enligt svenskaläraren och modeexperten Johanna Fager. 

Kommentarer?

Rykten

Rykten går att satmaran (markattan) blir rasande över inlägget om henne. Hon svär också på att hon ska döda den som skriver. Han eller hon ligger illa till nu....

To be continued...

For our readers across the North Atlantic Ocean

Hi Guys, we're just telling you that you might don't need your translator or dictionary any more. We're going to blog in English a little so guys, stay tuned!



Lillsofia

Det ryktas att lillsofia (Sofia Selin) har gått och blivit kär i P, får se vad detta slutar...

Posted by: inside sources

90210/gossip girl

För alla intresserade så är det nu uppehåll i 90210 (kommer tillbaka 3 februari). Och AnnaLynne McCord (Naomi) är sjuuukt snygg! Gossip Girl var sjukt bra senast och vi tror att det kommer ett nytt avsnitt i veckan som kommer! XOXO

Torsdag.

Idag är verkligen ingen vanlig dag. Idag är det torsdag den 22 januari. Och vad betyder det nu då? Jo! Det är ju schtenens egen födelsedag, eller hans mellannamn Viktors namnsdag. Den riktiga infaller ju inte förän 14 december, och då felstavat (Sten). Synd om Schten.
Dessutom fyller en väldigt nära vän till oss år idag, så jag ska passa på att gratta henne.
Grattis Yazmina Simic, jag och thess ringer och sjunger senare..

Skall även hälsa alla läsare från lillsofia, som också vill få bli lite kännd. Hon är även lite kännd i "mölnlyckes inre kretsar" som Sofia Selin.

hopp och skutt, eller som schten hade sagt det, hepp hepp
/ Simon

ojs

Jag glömde visst en 8:a i förra inlägget. Skulle självklart ha skrivit 08:or.

Hör upp alla 0:or

Den 15:e till 17:e April ska vi upp till stockholm! Framför allt för att lansera bloggen och sedan ska resten av klassen med för det är tydligen klassresa! Men vad gör det? Vi har kul även om det är skolresa, så alla ni där uppe kan börja förbereda de största festerna, de fetaste happenings och rulla ut mattan för då kommer vi! Vi har rykte på oss att höjja stämningen och tro mig, vi lämnar ingen besviken!

Vi är unga, snygga och grymma på att blogga. Spelar ingen roll att vi ska till vetenskaps-någonting på förmiddagen, för det vi egentligen laddar upp för är er! Boka tid på hårsalongen hos Bobby och köp framför allt nya kläder ( våga inte ha samma Chanel-klänning som du hade sist vi sågs) så ses vi på vip-ingången på stureplan, det vet du! Jag kan inte vänta, är så ivrig!  

Ses darlings 

-Tess 


Let's get lost in your Ferrari

Kom precis hem från träningen och ska kolla klart på top model och dricka varm choklad med skummjölk! Bara en liten chiwawa som saknas!

För övrigt väldigt slapp dag i skolan, gymm på innebandyn och sedan matte och spanska. Hela dagen var självklart lite seg eftersom att Simon var sjuk och inte vad där och kunde liva upp skoldagen! Menmen vi får hoppas att han är frisk imorgon =)

Sedan vill och också passa på att tippsa er om en utan världhistoriens bästa internetsidor www.perezhilton.com här hittar du allt som är värt att veta om alla som är värda att kallas stjärna. Gud vad tur för oss att sidan finns, så att vi hänger med.  

Toodles - tess

Sjuk

Sitter hemma och är sjuk. Laddade precis ner 90210, så ska lägga mig och se på det nu. Thess har just nu håltimma innan hon ska på spanska lektion.
Hörs sen readers!

kisses and hugs - Simon

Äntligen

Vi har börjat få in så många mail från alla läsare med massa frågor, så tänkte besvara någa av de allra vanligaste här och nu =)

1. Är ni syskon?

Svar: Nej vi är inte syskon, inte ens släkt =)

2. Är ni rika på eran blogg?

Svar: Nej vi är som två helt vanliga ungdomar, hänger med kompisar går på fester, tränar och äter mat =)

3. Varför är Simon så lik Orlando Bloom? Är dom släkt?

Svar: Hahaha nej dom är inte släkt, konstigt nog! Bra fråga!

4. Varför har Simon sånna långa, mörka ögonfransar?

Svar: Han är född sånn, helt naturliga är dom, superfint! =)

5. Vad är det bästa som har hänt pga. eran blogg?

Svar: På Heden fick vi rabatt i kiosken när vi handlade =)

6. Har någon av er någon tatuering?

Svar: Japp! Tess har en skorpinjon i svanken och Simon har faktiskt precis tatuerat in sin familjs födelsedatum på underarmen!

7. Vilka tvprogram tittar ni på?

Svar: Ingen kan nog ha undgått att Simon gillar Gossip Girl och 90210. Jag gillar The Hills och andra trevliga program, men det finns inget som jag dör över om jag missar.

8. Är ni politiskt engagerade?

Svar: Nej

9. Kan jag få eran msn?

Svar: Tyvärr så delar vi inte ut den till randoms =( Om du inte har en väldigt bra anledning vill säga!

10. Ska ni köpa en egen lägenhet snart?

Svar: Vi har kollat runt lite i Mölnlycke Centrum (Där våran skola ligger) men vi har inte hittat något vi riktigt gillar, så nej antagligen inte.

11. Hur gör du för att vara så brun hela tiden Tess?

Svar: Jag gör faktiskt ingeting! Jag är göteborgare så jag har fått det därifrån skulle jag tro! =)

12. Festar ni ofta?

Svar: Vi festar normalt, vi måste ju tänka på innebandyn också!


Nu har jag kramp i fingrarna av allt skrivande! Men fortsätt fråga på så svarar Simon på det en annan dag! =) 

Kram - tess 



Dagens Outfit!


Scarf: Dior 3999:- på NK (<3)
Stickad långärmad tröja: Fint fynd från myrorna, inget märke, 19:90:-
T-Shirt: Johan Lindeberg, 2500:- på JL affären på freeport, (Fett värt!)
Bälte: D&G 7899:- på viktoria arena.
Byxor: Supersnygga och trendiga 2009! Köptes i en väldigt exclusive affär in usa för 568$.
Strumpor: H&M 13:50.
Skor: Ica Maxi i Mölndlal, 17:60!

Tisdagen

Hockeyn var en riktig höjdare! Hoppas på hockey nästa måndag också! Annars så är jag sjukt trött sen hockeyn, vet inte vad det är, är bara så sjuukt trött. Skolan flyter på och på idrotten spelade vi australienskisk fotboll eller nåt, helt sämst!
Men jag fick lite energi av att Gossip kom idag! Blev till att se på det på bussen, sedan tog anna min ipod och "Råkade" få  med sig den hem...
Imorgon kommer 90210, men nu ska jag kila och se Gossip Girl på tv:n! 

XOXO
Gossip Boy
-S

Längesedan Simmkon bloggade nu

Nu har Simon biologi och vi andra har håltimme och ska gå och gosa i biblioteket. Det finns fantastiskt fina bilder från hockeyn på facebook. Om ni tittar på dom så ser ni att jag åker köttbulle på dom flesta korten, bästa sättet att åka har jag hört!

Anna Oskar och Annamaria hälsar så gott.



Sockersöt bild på Anna och tess från hockeyn igår. Stoppa den i erat kaffe så blir det sött, vettja!

Kisses


Baby är söt i hockeykläder

Som ni kanske läste i mitt tidigare inlägg så var det en underbar dag på Heden. Vill dock säga att min teknik inte var att leka med även om jag kanske inte var supervass på skrillorna. Men ett par mål och tunnlar blev det allt! Tyvärr så kom jag och baby (Simon) inte i samma lag någon gång men det hindrade inte honom från att komma fram och gosa mellan målen, mysigt värre!

Kommer mer info och bilder imon som sagt för alla nyfikna läsare!

Efter hockeyn åkte jag hem och sov hos Sofia.S innan träningen. yumyum på de som tränade innan oss den träningen vill jag lova!

Vill också passa på att säga grattis till Linnea.S och Daniel.P som har varit kära i varandra i ett år idag, sött! Grattis igen =)

Sprutgodnatt, som simon skulle ha sagt. -T

Mer text kommer imorgon


Lite bilder från hockeyn! Mer bilder och text kommer imorgon!

 Så Sebbe! Varsegod!

ojojoj

Jag och Simon (+Schten, Oskar, Lord, RandomDima, Malin, Annamaria och Anna) hade en underbar dag idag. Dom tog med mig ut och planerade en heldag tillsammans så att jag fick annat att tänka på. Först hade vi två lektioner i skolan, sedan gick vi till Heden för att spela hockey. Men vakterna ville annat så det blev bandy med hockeyklubbor!
När vi alla träffades för ca ett år sedan var det något vi gjorde på första dejten .. Och pinsamt nog så ljög jag om mina skridskotalanger innan (ett tips! Säg hellre att du är sämre än vad du är .. Jag gjorde tvärtom då...) Och när vi sedan skulle åka runt så stod jag där som en bambi på hal is, på riktigt och började dejten med ett fall som gjorde ont. Idag när vi åkte var dom medvetna om hur bra jag är på skridskor så de bara stod och kollade på när jag åkte. De andra höll om varandra och det verkade mycket mysigare. 
Mer kommer snart! Pussaar! 

-Thess

Uppdatering + grattis

Nu kom en lärare! Han blev extremt jättesur. Frågade om killarna var vuxna eller inte, Oskar fyllde ju 18 i onsdags så han svarade att han var vuxen. Grattis i efterskott förresten.

Å grattis henrik som har namnsdag idag! ( det kan ni ju som bekant se till höger i menyn tack vare våran nya namnsdag-tjänst! )

ps. Snart kommer det flera nyheter ¨på bloggen! Vi kommer  börja blogga på Engelska ibland för alla våra amerikanska och engelska läsare! Tur för er! ds.

Puss till Linus igen


Förresten, ska bli kul att se hur det går för blondinbella när hon ska gå upp 20 kilo för att visa att man kan vara lycklig även om man inte är pinnsmal. Gå in på hennes blogg för all del, superrolig blogg verkligen, jättejättebra...

-T


Skolan, snart nedsläpp

Japp då är vi i skolan. Simon är lite längre bort i koridoren och spelar lite hockey, hoppas inte någon lärare kommer. Då är det inte många timmar kvar, jag vill påmånna er som missat, HOCKEY PÅ HEDEN klockan ett!
Nu kom Annamaria och masserade mig, göttgött! Förövrigt så åt vi kladdkaka på matten innan, gott.

NU ringde blondinbella, måste ta det!

Puss och hej puss på snygglinus

Tess

Nu är Hockeyn nära

Nu är det inte lång tid kvar! Ta med er utrustning så ses vi imorgon i skolan gänget! Förresten så har vi haft över 30 uppdateringar på tre dagar, blondinbella släng dig i väggen!

Jag och Simon ska till skolan extra tidigt imon för vi ska börja fila på våra danser till nästa omgång av Let's Dance, har hört att alla fräcka bloggare får vara med där så jag bär runt på telefonen 24/7 för att vara säker på att svara när dom ringer.

Kyssar till er alla, speciellt till dig

-t

RÖDA TRÖJOR

Röda tröjor imorgon, kör på rött och svart, vitt var tydligen svårt att få tag i!
Sedan tar alla med hockeyklubbor. De som har flera ta gärna med så vi inte står utan klubbor!

(L)

United 93

Går på 3:an nu! Men för tillfället är det paus och då passar det alldeles utmärkt att göra det bästa jag vet, blogga.

Vill även påminna om Hockeyn imon för er som missat det. Hoppar du på Grön Express kl. 12.44 ifrån Hulebäcksgymnasiet imorgon så kommer du antagligen se ett snyggt och härligt gäng med skrillor över axeln påväg mot Heden, om du är nått så är du också på den bussen. Nu ska vi alla leta fram våra Hockeysaker och woops nu började filmen

Puss på O

INFO!

Sprid detta till alla som ska med på hockeyn imorgon!

medtag:
En vit och en svart tröja. Man kan ta en svart tjocktröja och en vit man kan dra över bara. 
Och glatt humör!

Morr

Okej, simon har tagit bort den otroligt snygga bilden vi hade högst upp på bloggen. Så därför lägger jag in den här( Om jag kommer på hur man gör) så ni får se den på något sätt iallefall.


Ursäkta mig!

Ursäkta mig att jag inte har bloggat, men jag ville ta tag i moppen!
Vadå moppen tänker ni.. men vi har fått en moppe av morfar och jag fixade precis allt med den. Och sen var det till att bränna gummi. HERREGUD vad skoj det var. speciellt sladda lite i snön. Galet längesen man åkte.... Det är en gammal hederlig 30 moppe som gör 50km/h . Sjukt ful men fakiskt ganska skoj att köra. Men nu ska jag upp på vinden och leta reda på hockeysaker.




pusshej! \Simon!

Senaste nytt i bloggvärlden

Det senaste på bloggen är att ni numera kan se vilka damer och/eller herrar som har namnsdag! Det ser ni högt upp i menyn. Enjoy!

// Webmastern på bloggen

Lorden + bänkar = Falskt

För er som inte visste så kommer våran aldeless egna lord inte så bra överrens med bänkar. Det började en idrottslektion. Vi var lite tidigare och över hela salen var en hinderbana utplacerad. Trots detta skulle lord underhåll och skulle nicka en boll från ena sidan till den andra. Det börjar bra men efter 3/4 av planen börjar bollen studsa lite väl häftigt framåt och lord hänger med och ökar farten. han märker inte att han börjar springa snett. Mot bänkarna! Han springer ovetande om allt rakt in i en bänk och faller pladask på golvet. Vi övriga dödliga i klassen får oss ett gott skratt. Inte minst jompa som faller som en sten mot golvet p.ga. skratt!
Lord, en riktig showare, får se vad som bjuds på imorgon!

-S

Nu har det klarnat!

Viktor.S kommer att medverka imorgon! Han ska hyra skridskor! Gör det du med vettja! Vi ses!

mera blöta pussar

Hockey på Heden

Här kommer en påminnelse om Hockeyn på Heden imorgon! Detta kommer antagligen blir bland de bästa hockey-turneringarna som någonsin spelats på heden. Än så länge så finns det flera namn som kommer att se till att eftermiddagen blir minnesvärd! Bland annat:

Anna. A - Tjejen med dom små  fötterna men med det stora hjärtat. Hennes vinnarglöd kommer gå långt även om hon aldrig ägt en egen hockeyklubba.

Annamaria.H. - Sedan barnsben har hennes (otroligt snygga)bröder lirat hockey så vi har stora förväntningar på henne!

Malin.P - Med sina simmhoppskunskaper kommer hon komma långt.

Henrik.J - Här har vi en kille som kommer kämpa tills sista blodsdroppen, för eran egen säkerhet håll er lång borta när han lassar iväg ett skott! Jag vill också tilllägga att jag och Simon ringe vaktmästaren igår och bad han ta bort alla ev. bänkar som står utplacerade för henriks eget bästa.

Oskar.H - En stjärna på innebandy-himmelen med ett förflutet i stadslaget och nu spelar i arnrika klubben Pixbo Wallenstam. Mer behövs inte sägas.

Viktor.S - I nuläget är det högst okännt om denne trilling kommer att medverka tack vare att han inte har några skrillor. Jag återkommer kring detta.

Sedan har vi ju då Simon.S och Therese.E - vi behöver inte säga något om oss, kom till heden imon så får ni se två nya stjärnor födas på HOCKEY-HIMMELEN !

Förlåt om jag missat någon, men skriv så lovar jag att berätta om er med!

Blöta pussar i nacken / Thess


Match!

Enkel vinst mot serieledarna. MEN HUR FAN KAN IBK's 92OR LEDA?! Sjuukaste! MenMen, Elgen är tillbaka på bloggen och det är alltid skönt att göra 3 mål! Men Lorden (cp-lord) vägrar ge mig ett av målen fast det var mitt!) så jag får nöja mig med 2+1. Lord ska alltid fiffla med poängligan. Typ som marstrand när han blir skadad och lämnar matchen efter 10 minuter, då ska han inte ha spelat den matchen i poängligan för att få bättre snitt. Sicken random han är!

Sedan får ej glömmas det viktigaste. HOCKEY imorgon klockan 1 på heden. Alla som vill får komma. Vi håller till i hörnet längst bort från vaktmästaren så han inte ser att vi använder puck!

näkemiin! / Simon Säre med artistnamn Tomi Kallio.

Förlåt Simon och alla våran tusentals andra läsare

Howdy,

Kan tänka mig att det har varit tomt på bloggen utan lite girlylicious. Men som ni ser är jag tillbaka, jippe.
Anledningen till att jag inte kunde blogga om allt jag gjorde varje sekund igår var att jag satt på en buss fram och tillbaka Växjö hela dagen(förutom när vi spelade) eftersom vi hade bortamatch där! Vi vann med 6-4 och leder nu serien. Orkar inte referara hela matchen men för er som antagligen är otroligt intresserade av detta kan ni surfa in på www.innebandy.se och klicka er vidare. Bussresan var förövrigt jättetrevlig, kollade på lite filmer,  vissa sov och vissa gjorde så att det stank väldigt illa på bussen (Nämner för deras egen säkerhet inga namn) . SofiaS (lillen/LS). vann nog iallefall snygghetstvälingen på hemvägen.


Kiss n' Hug
Tess

God morgon!

Nu blir det match mot IBK Göteborg. Det har börjat snöa och utanför min balkong är det nästan helt vitt. 

Hej på er!

SM FINALERNA!

JAA! Hittade just biljetter till sm-finalerna i innebandy. Såå viktigt. Efter klassresan stannar vi kvar en extra dag och ser matcherna :D Såå grym ja är!

/biljettfixarn!

SERIÖST?!

Helt seriöst. VAR ÄR ELGEN?! Hon har ju inte skrivit på säkert 24 timmar. Vi ska ha en av sveriges ledande blogg, och så skriver hon inte?! Hälvette Lars-Olof på Elgen!

Sedan dagens låt: Eller mer typ årets och fjolårets låt; Scream (Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger) - Timbaland. Den är gammal och så, men så sjuuukt bra! Asså galet! "Screaam, at the top of your lungs, everybody's feeling right oh screaaam" helt sjukt. För er som inte har låten, Ladda ner. Köp på itunes. Spela in från radion. Gör vad som helst. Det är bästa låten ever! Annars in på http://www.youtube.com/watch?v=01YOFyN0b-k&feature=related och lyssna!

KrAmIZzZzZaR LuNaR-pOlArE
/SiMoN

A-lags debut

Varit och spelat match nu, in på bloggen direkt när man kommer hem. Men en sak gick före. Hockey med Jens (killercoach). Såg frölunda förlora igen. börjar bli en vana nu. men idag var det inte 5-0 utan 3-1, så lite glad får man ju vara... :)
Killercoach

Matchen då? ja just, det, Matchen. Det var en speciell känsla att slänga på sig tröjan. nummer 36, någon hade ju såklart 7an. Känslan av att den här tröjan är för stor. Jag har XL och den är perfekt, finns det äns XXL på gröna matchställ!?!? Men men, med tröjan som klänning fick den också smaka svett från mina snärta skinkor +dimas och sebbes (fast de hade svetten på sina egna byxor) och vi höll bänken varm i första perioden. Lorden själv fick känna på hetluften 2-3 byten. Men efter första perioden stod de 4-0 till Ale, och andra perioden blev vi  inbytta. Spelade resten av matchen (period 2&3). Gick faktiskt ganska bra. hade lite ovana positioner, men hade nog inte än enda chans bakåt. De var inte äns nära på att göra mål på oss. Vi var inte de giftigaste frammåt heller men vi hade ett antal chanser. Sedan ska även tilläggas att jag drog en backhand på öppet mål i stolpen! undra vad de äckliga 93-damerna i publiken tänkte. Jag gjorde ju verkligen bort mig! Och inte snacka om milfen i röd väst. Menmen, lär komma nya chanser och då kanske kleninho spelar så man får sin riktiga position men annars funkade det bra idag. 
Nu blir det mat och sedan dega tv. kanske kommer upp och skriver något klyftigt. Men imorgon är det match klockan 9 på morgonen. 

kyss och nyp i baken, ta de lungt ikväll med saken. 
/ Simon

Laila Bagge

Vem kollar inte på Let's dance på fredagkvällarna nuför tiden? Alla vill ju se Laila Bagge dansa, hon är sjukt het! Hon har knappt några kläder på sig, är väl närmare 40år och dansar runt som hon vore 20. Sedan är ju Magnus Samuelssons snärta skinkor inte helt fel dom heller! Kitty däremot borde bara dö. En motsvarighet till idols Johan Palm. Döda Johan och KITTY!
Godmorgon föresten, nu bär det av till ale och spela match, mindre kul igentligen jag, lord, sebbe och dima lär ju nöta bänk för att a-lagstränaren är inte som han borde vara, men Jens är ju med, så nåt byte eller 2 borde vi ju får göra. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, om man hade haft en hund kunde man ta en sväng med den.. Man kanske ska kila ner på stan, men det hinner man inte om matchen börjar 2 i ale! Sjukt segt. Sedan känner jag mig förkyld också (även anledningen till att jag stod över fystestet igår). Nu ska jag kila ner och äta lite frukost!

Puss&Kram alla lovers!
/Simon

Tack Max för loggan, ska fixa allt senare när vi vet hur man gör :)


Simon & Tess


Ur min dagbok, och ingen borde se dethär,

Jag gillar Linus Fransén, men jag vågar itne gå och prata med honom :( Simon är ju snyggast, men omöjlig att få. Så jag får väl satsa på Linus, eller inte? :S Allt känns bara konstigt, vet inte vad jag ska göra. Ska jag åka upp till Stockholm och försöka fåtag i Mojje? Eller så tar jag det på klassresan, han vill nog säkert ligga och mysa med mig på vandrarhemsbåten! Nu blir det disk för min del, alla kan ju inte ut och supa på fredagar, någon måtta får det vara, någon måste ju diska också.

pusspuss&kramar super-diskar-thess-som-diskar-bättre-än-powerdrops!

ledsen i ögat

vill bara skriva av mig lite...Jag är lite ledsen för att tess tycker att linus är döläcker och inte jag, men jag vet ju ändå att jag kommer på andraplats så det känns lite bättre=) Men jag kommer alltid vara lite avis på Linus, tihi :)

XOXO Simon


Vi?

Ni kanske inte vet så mycket om oss så jag lägger upp en bild på oss och våra närmaste:

 
Blair, Nate, Serena, Simon, Elgen och liggandes, Chuck.

bekännelse

Förresten, jag vill bekänna en sak. Idag på innebandyn så var jag en chicken och sprang inte cooper fast vi skulle. Ser SÅÅÅ fram emot det nästa vecka när jag ska göra det :D :D

Kärlek till Cooper

Ni vet att ni älskar mig
Simon Säre

ÅHH äntligen

Simon här, har varit jädrigt sugen på att starta denna bloggen ett tag nu och idag kändes som rätt dag! Det kan bli svårt med uppdateringen för att jag måste hinna se ALLA avsnitt av Gossip Girl och 90210 ! Detta kräver sin tid mina damer och herrar. Sedan vill bara säga tack till Tess för att hon förgyllde mig dag idag och säga att jag kunde inte slita ögonen från henne! Roar helt enkelt. 

Hörs snart kära läsare, puss och pill var ni vill
 XOXO Simon

Jag tror jag har gått och blivit kär :)

Det är verkligen jättetråkigt att Mojje har fått lämna Lets Dance på grund av sina hjärtproblem. När jag såg Mojje första gången på Lets Dance  blev jag generad och helt rosig om kinderna, när jag var mindre var jag superkär i honom när han medverkade i Nicke&Mojje. Och konstigt nog kom mina kärleks/tonårsgener ihåg det. 

Niclas Wahlgren som hoppar in istället för Mojje gör det hela inte bättre, för jag var lite småkär i honom också under Nicke&Mojje (ni vet när man var mindre så kunde man ju bli kär i hur många som helst samtidigt). Så när jag såg honom i kvällspressen hoppade mitt hjärta till precis som med Mojje. Snacka om att jag känner mig sugen på att vara med i Lets Dance! Men vad pinsamt det hade varit när man möter alla som man såg på tv när man var liten, precis som med Morgan och programmet Tippen. Nu måste mina tonårshormoner lugna sig, jag kan ju inte bli generad när jag träffar alla som jag har haft en crush i som liten. Och tänk om Linus Fransén i NV3 läser det här! Åh nu känner jag mig som 11 år igen ..

Skrivet av en småkär Elg! 

BACON!

Jag har haft fullt upp den senaste halvtimman med att göra frukost.  Jag ville ha mina bacon sådär hårda och knapriga men eftersom jag höll på att svara på mail samtidigt så resulterade det i svarta baconbitar som mest smakat bränt, usch.Tyvärr så sabbade jag också äggen eftersom jag hällde över dom så att de skulle "smälta ihop" .. Pappa brukar göra det på något coolt sätt men för mig gick de inte alls lika bra. Blir frukost på Seven Eleven igen.. Croissanter är faktiskt rätt gott till kaffet. I annat fall är GatuGott ett bra alternativ!

Fläsk och smör, Slängkyssar från eran Elg!

Bara för att blogga

Bloggen går bättre än någonsin! Kommer nog snart bli miljonär, och Anna och MalinP, släng er i  väggen!

L.F!<3

JAG ÄR KÄR!

/KÄRASTE ELGEN ON EARTH!

Fredags Morgon har guld i mun

Okej, jag ljög om att jag var morgonpigg när jag sa det till kompisarna i klassen. Direkt när jag kom hem kröp jag ner i sängen och låg och kramades med en halvsovandes Nils(mitt gosedjur). Otroligt mysigt! Nu är jag i alla fall uppe. Skolan gick strålande, alltid lika roligt att träffa gänget. Simon är en otroligt cool kille! Efteråt fick jag frågan av gänget om jag ville medverka på måndag och åka skridskor och pratade om bloggen, skola, killar och så. Snacka om en riktigt rolig imorgon!

Nu ska jag gå och duscha!

Puss&Kram alla lyckliga läsare!

Min murriga måndag

Snart dags att åka skridskor. Fjärliarna i magen fladdrar fortare ju mer tiden går. Om mindre än 3 dygn ska jag åka skridskor med några i klassen, sedan har vi kanske match och Simons lag lär vinna! Håller tummarna för att jag och Simon ska komma i samma lag, för det härkommer nog bli det roligaste som jag har gjort.

Bloggar från skolan! Kram på er! 
                                               -Elgen

Elgen

Therese "Elgen" Elgquist nya blogg.

Komma ihåg lista:
Åka skridskor på måndag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0